• Wij  hadden zo veel keuze
  "Dit is de veranda van onze dromen"

 • Betaalbaar en exclusief

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Altijd aanbiedingen en acties

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Een complete Veranda al vanaf € 798,-

Aluminium schutting


Of het nu gaat om beschutting, bescherming of privacy, Breuer Veranda's heeft de perfecte aluminium schutting voor u. Wij zijn gevestigd in Schijndel en hebben een showroom waarin u zich uitstekend kunt oriënteren. Kom vrijblijvend langs om te bezien hoe eigentijds en functioneel een aluminium schutting is. Wij leveren in vele formaten en stijlen.

Met een aluminium schutting, heeft u een mooie en duurzame erfafscheiding. Een aluminium schutting is roestvrij en decoratief. Als u een goede indruk wilt krijgen van de effecten van een aluminium schutting, is een bezoek aan onze showroom meer dan de moeite waard. U zult zich verbazen over de vele mogelijkheden.

Vergelijk bij ons een aluminium schutting met een ander type afscheiding. Kies bewust, kies wat voor u het beste is. Wij helpen u graag bij uw keuze. Wij hebben jarenlange ervaring in erfafscheidingen, veranda's en serres. Wij weten welke combinaties een maximaal effect opleveren en welke informatie voor u van belang is.

Wij stellen uw wensen centraal. Laat ons weten wat u zoekt. U kunt ons bellen of mailen, ons telefoonnummer is (073) 54 70 332. Info@breuerverandas.nl is ons e-mailadres. Uiteraard ontvangen wij u graag in onze showroom!
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2022 Breuer Veranda's. All rights reserved.