• ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

Verandaspecialist


Breuer Veranda's is verandaspecialist en gevestigd te Schijndel. Wij leveren vele soorten en maten veranda's. Onze grootste verdienste is de kwaliteit die wij in huis hebben. Verder kunt u uw keuze prima afstemmen op uw eigen smaak, ons assortiment heeft voor ieder wat wils.

Uw terras of tuin krijgen een chique uitstraling met een veranda. Als verandaspecialist kunnen wij u een veranda van harte aanbevelen. Een veranda brengt uw tuin op een hoger plan. De verschillende soorten variëren in materiaal, hardheid en uitstraling. Als u een veranda overweegt, laat u zich dan goed door ons als verandaspecialist adviseren. Wij weten precies waar u op moet letten.

Veranda's zijn helemaal ideaal als u ze laat overkappen. Ook dan kunt u bij Breuer als verandaspecialist terecht. Wij zijn gespecialiseerd in overkappingen, serres en veranda's. Waar uw huis eindigt, begint uw veranda. Als u ze met elkaar verbindt, verkrijgt u een mooi geheel.

Voor veranda's en meer, heten we u als verandaspecialist graag van harte welkom in onze showroom te Schijndel. Bel of mail voor een afspraak of loop geheel vrijblijvend binnen. Ons telefoonnummer is (073) 54 70 332 en voor schriftelijke reacties kunt u mailen naar info@breuerverandas.nl.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.