• Een complete Veranda al vanaf € 798,-

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Vergroot uw leefruimte
  met een tuinkamer van Verasol!

 • Onze huidige veranda konden we
  perfect uitbreiden met glasschuifwanden

 • Betaalbaar en exclusief

 • Deskundig advies en eigen montageteam

Aluminium terrasoverkapping

Breuer Veranda's is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het verkopen en plaatsen van veranda's, tuinkamers,serre's en een aluminium terrasoverkapping. Deze kunnen wij geheel naar uw wensen vervaardigen en plaatsen. Het voordeel van een aluminium terrasoverkapping is dat u deze later makkelijk uit kunt breiden naar een serre of tuinkamer.

Met een aluminium terrasoverkapping in uw tuin kunt u langer genieten van het buitenleven, omdat u onder deze aluminium terrasoverkapping altijd droog kunt zitten. Tevens zorgt deze aluminium terrasoverkapping er voor dat u minder onderhoud heeft aan uw ramen en deuren en de aluminium terrasoverkapping is daarbij onderhoudsvriendelijk.

Omdat elk huis en elke tuin anders is, kunnen wij de aluminium terrasoverkapping voor u op maat maken. U heeft deze dan binnen 4 weken bij u in de tuin staan. We hebben ook standaard maten in ons assortiment en die hebben een levertijd van ongeveer 3 weken.

Via telefoonnummer 073-5470332 kunt u ons telefonisch bereiken. Wij ontvangen u ook graag in onze showroom, maar op maandag zijn we gesloten. Kijk voor actuele openingstijden op de de pagina contact.

Ook kunt u contact opnemen via mail; info@breuerverandas.nl
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2023 Breuer Veranda's. All rights reserved.