• Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Onze huidige veranda konden we
  perfect uitbreiden met glasschuifwanden

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Deskundig advies en eigen montageteam

 • Betaalbaar en exclusief

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

Glazen terrasoverkapping


Hoe gaat u uw terras overkappen? Wel eens gedacht aan een glazen terrasoverkapping? En nee, dat hoeft helemaal geen gedoe te zijn. Een glazen terrasoverkapping is door ons zo gezet. Breuer Veranda's heeft voor elke tuin en smaak passende overkappingen. Met een glazen terrasoverkapping krijgt uw tuin allure en comfort.

Een glazen terrasoverkapping is er in diverse uitvoeringen. We leveren standaard maten maar we maken ze ook graag voor u op maat De overkapping zelf is bij ons van aluminium, de platen die erin geplaatst worden zijn van glas. Bekijk ons ruime assortiment, voor alle wensen is er een glazen terrasoverkapping. U kunt ze in vele varianten bestellen. En wat u ook kiest, het wordt gegarandeerd een succes.

Naast de mogelijkheden voor overkappen, kunt u ons ook eventuele andere wensen kenbaar maken. Wij helpen u graag bij de complete inrichting van uw tuin. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden op het gebied van sierbestrating en tuinaanleg.

Wilt u meer informatie over een glazen terrasoverkapping? Of met betrekking tot onze andere materialen en aanverwante artikelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt bellen naar (073) 54 70 332 of mailen naar info@breuerverandas.nl.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2023 Breuer Veranda's. All rights reserved.