• Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Deskundig advies en eigen montageteam

Veranda overkapping


Je kunt het zo gek niet bedenken, of Breuer Veranda's heeft het in huis. Wij hebben voor elke smaak en elke stijl een veranda overkapping. Wenst u er niet teveel tijd aan te besteden en wilt u waar voor uw geld? Wij bieden kwaliteit en maximale service. Wij leveren én plaatsen desgewenst uw veranda overkapping!

Stop met piekeren over een geschikte veranda overkapping. Er is een oplossing voor uw verfijnde smaak. Wij maken het u gemakkelijk, wij hebben altijd standaard maten op voorraad of ontwerpen uw veranda overkapping precies zoals u het wilt. Wij ontwerpen met veel ervaring en kunnen u altijd een mooi aanbod in een veranda overkapping doen. Bezoek onze showroom en laat ons weten wat u zoekt. Wij garanderen kwaliteit!

Of u nu houdt van modern, klassiek, landelijk of basic, wij hebben voor elke smaak een veranda overkapping. Velen gingen u voor. Breuer Veranda's is ook u graag van dienst met sierbestrating of tuinaanleg. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Op zoek naar de perfecte veranda overkapping? U kunt ons bereiken per mail. Stuur uw berichtje naar info@breuerverandas.nl. U kunt ook bellen met (073) 5470332.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.