• Wij  hadden zo veel keuze
  "Dit is de veranda van onze dromen"

 • Een complete Veranda al vanaf € 798,-

 • Onze huidige veranda konden we
  perfect uitbreiden met glasschuifwanden

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

Veranda Zeeland


Bent u op zoek naar een bedrijf voor een veranda te Zeeland of omgeving en kunt u wel wat professionele hulp gebruiken bij de keuze voor uw tuin? Bij Breuer Veranda's wordt elk bezoek, een bron van inspiratie. Dankzij ons assortiment en onze eigen showroom, heeft u in een mum van tijd goed overzicht van de mogelijkheden van een veranda in de omgeving Zeeland. U kunt zich geheel vrijblijvend oriënteren en alle mogelijkheden zorgvuldig afwegen.

Breuer heeft elke soort veranda voor Zeeland en omgeving. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment. Wij hebben allerlei standaardafmetingen in huis maar leveren ook maatwerk. Genoeg materiaal om voor een veranda een uitje richting Zeeland te maken.

Uiteraard bieden we verschillende stijlen en materiaal van topkwaliteit . De keuze van uw materialen bepalen voor het grootste gedeelte de uitstraling van uw veranda. Breuer ontvangt u graag voor uw veranda te Zeeland of omstreken in zijn vestiging te Schijndel, om uw keuze op professionele wijze te begeleiden.

Voor meer informatie over serres en overkappingen, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. U kunt mailen naar info@breuerverandas.nl of bellen met (073) 54 70 332.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2023 Breuer Veranda's. All rights reserved.