• Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

Serrebouw Brabant


Wie interesse heeft in serrebouw, komt naar Schijndel te Brabant. Want daar zit Breuer Veranda's! Wij zijn specialist op het gebied van serres, overkappingen en veranda's. Wij verzorgen serrebouw voor heel Brabant en omstreken. Wij zorgen ervoor dat onze klanten er warm bijzitten en het gehele jaar rond kunnen genieten van het mooie uitzicht op hun tuin.

Met veranda's en serrebouw zijn wij in Brabant groot geworden. Wij hebben een grote klantenkring, vele Brabanders kunnen wij tot onze klanten rekenen. Maar ook voor serrebouw buiten Brabant kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij staan voor u paraat. Wij leveren uit voorraad of wij maken voor u op maat. Wij monteren en leveren compleet, of wij leveren u het gewenste materiaal. Zegt u maar hoe u het wilt.

Bent u al overtuigd, of wilt u eerst zien en dan geloven? In dat geval verwijzen wij u graag naar onze website waarop u uitstekend kunt zien welke mooie projecten wij hebben verzorgd. Wij hebben ook een showroom waar wij u graag gastvrij ontvangen. Ook dan krijgt u een prima kijkje in de keuken van de beste serrebouw in Brabant.

Contact? Ons telefoonnummer is (073) 54 70 332 ons e-mailadres is info@breuerverandas.nl.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.