• Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Vergroot uw leefruimte
  met een tuinkamer van Verasol!

 • Wij  hadden zo veel keuze
  "Dit is de veranda van onze dromen"

Aluminium veranda


Wie kiest voor een blijvend mooie veranda, kiest voor en aluminium veranda! De mooiste collectie is te vinden bij Breuer Veranda's uit Schijndel, specialist in veranda's en overkappingen. Koop kwaliteit als uw veranda u lief is. Weersinvloeden hebben weinig kans als u voor een hoogwaardig aluminium veranda kiest.

Wij hebben uitsluitend hoogwaardig materiaal, dit geeft u de garantie dat u bij ons voor de allerbeste kwaliteit aluminium veranda terecht kunt. Zure regen veroorzaakt vaak verwering en slijtage, niet bij topkwaliteit als de onze. Laat u overtuigen van de duurzaamheid en breng een bezoek aan onze showroom. Dan kunt u zelf zien dat onze aluminium veranda gigantisch goed is en feilloos past bij uw plannen. U kunt hierbij kiezen uit beplating van glas of kunststof.

Koopt u een aluminium veranda, dan legt u de basis voor een prachtige en onderhoudsvriendelijke veranda. Met een aluminium veranda verbindt u binnen eenvoudig met buiten. Natuurlijk hebben wij ook passende overkappingen. U zit dan het hele jaar rond lekker droog.

Bel vrijblijvend met (073) 54 70 332 of mail naar info@breuerverandas.nl voor uitgebreide informatie, levertijden en meer.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2023 Breuer Veranda's. All rights reserved.