• Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Deskundig advies en eigen montageteam

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

Aluminium veranda


Wie kiest voor een blijvend mooie veranda, kiest voor en aluminium veranda! De mooiste collectie is te vinden bij Breuer Veranda's uit Schijndel, specialist in veranda's en overkappingen. Koop kwaliteit als uw veranda u lief is. Weersinvloeden hebben weinig kans als u voor een hoogwaardig aluminium veranda kiest.

Wij hebben uitsluitend hoogwaardig materiaal, dit geeft u de garantie dat u bij ons voor de allerbeste kwaliteit aluminium veranda terecht kunt. Zure regen veroorzaakt vaak verwering en slijtage, niet bij topkwaliteit als de onze. Laat u overtuigen van de duurzaamheid en breng een bezoek aan onze showroom. Dan kunt u zelf zien dat onze aluminium veranda gigantisch goed is en feilloos past bij uw plannen. U kunt hierbij kiezen uit beplating van glas of kunststof.

Koopt u een aluminium veranda, dan legt u de basis voor een prachtige en onderhoudsvriendelijke veranda. Met een aluminium veranda verbindt u binnen eenvoudig met buiten. Natuurlijk hebben wij ook passende overkappingen. U zit dan het hele jaar rond lekker droog.

Bel vrijblijvend met (073) 54 70 332 of mail naar info@breuerverandas.nl voor uitgebreide informatie, levertijden en meer.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.