• Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Deskundig advies en eigen montageteam

Kunststof veranda


Vindt u het belangrijk om uw tuin op een mooie doch betaalbare wijze te overkappen? Breuer Veranda's te Schijndel heeft alles in huis voor de perfecte aluminium met kunststof veranda. U kunt ook met specifieke wensen bij ons terecht. Bij een kunststof veranda is de veranda zelf van aluminium, de platen die erin komen zijn van een soort kunststof. Hierdoor is de veranda erg gebruiksvriendelijk.

Wij bieden een ruim assortiment sierbestrating, dit gaat van basic en modern tot landelijk en klassiek. Wij leveren voor elk budget. Als u ons uw overkapping laat verzorgen, weet u zeker dat het een passende en duurzame kunststof veranda is met een exclusieve uitstraling.

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Wij leveren compleet en nemen uw zorg uit handen. Als u bewust kiest, kiest u voor Breuer Veranda's. Wij leveren u een kunststof veranda uit een ruim assortiment. Maar ook in maatwerk zijn wij al jarenlang gespecialiseerd.

We hebben alles in huis om van uw tuin een prachtige buitenkamer te maken. Breuer Veranda's adviseert u graag over de mogelijkheden van goedkope sierbestrating. Mail vrijblijvend naar info@breuerverandas.nl of bel met (073) 54 70 332.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.