• Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Deskundig advies en eigen montageteam

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

Overkapping

Voor een op maat gemaakte overkapping in uw tuin kunt u bij Breuer Veranda's terecht. Deze overkapping wordt geheel naar uw wensen op maat gemaakt en indien gewenst ook bij u geplaatst. Deze wordt dan binnen 4 weken bij u geleverd. Ook hebben we standaard overkappingen in het assortiment. Hier zit een levertijd van circa 3 weken op.

Een overkapping heeft vele voordelen voor u. Zo kunt u ondanks het slechte weer toch buiten blijven zitten en de meubels altijd buiten laten staan zonder dat ze nat worden. Een overkapping is onderhoudsvriendelijk en door een overkapping hoeft u ook minder onderhoud te plegen aan uw ramen en deuren omdat deze niet nat worden en minder aan het weer worden blootgesteld.

Op onze website vindt u tal van foto's van eerdere projecten. U kunt hier foto's vinden van een overkapping, een serre of een veranda, maar ook in onze showroom ziet u diverse voorbeelden.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom voor meer informatie over een overkapping en de mogelijkheden om deze bij u te plaatsen. Voor de openingstijden kunt u kijken op de pagina contact.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 073-5470332 of per mail, info@breuerverandas.nl  
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.