• Onze huidige veranda konden we
  perfect uitbreiden met glasschuifwanden

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Wij  hadden zo veel keuze
  "Dit is de veranda van onze dromen"

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Altijd aanbiedingen en acties

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

Terrasoverkappingen


Heeft u plannen met uw tuin en zou u uw tuin het liefst grondig aan willen pakken? Als trots eigenaar van de mooiste terrasoverkappingen, serres en veranda's, helpt Breuer Veranda's u graag bij het realiseren van uw wensen.

Want waar kunt u beter terecht voor een overkapping van uw tuin, dan bij een gespecialiseerd bedrijf in terrasoverkappingen? Laat u door Breuer Veranda's inspireren en bezoek onze showroom in Schijndel. Maak van uw terras een prachtige buitenkamer.

Breuer Veranda's is een allround bedrijf in terrasoverkappingen en gevestigd te Schijndel. Wij hebben alle deskundigheid in huis voor het kiezen, ontwerpen en plaatsen van terrasoverkappingen. Alle voorkomende stijlen en soorten showen wij met de grootste vakkundigheid in onze showroom, Wij stellen uw wensen centraal. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak.

Wilt u weten wat wij met de mooiste terrasoverkappingen voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen met (073) 54 70 332 of mailen naar info@breuerverandas.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en toepassingen.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2021 Breuer Veranda's. All rights reserved.