• ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Deskundig advies en eigen montageteam

Terrasoverkappingen


Heeft u plannen met uw tuin en zou u uw tuin het liefst grondig aan willen pakken? Als trots eigenaar van de mooiste terrasoverkappingen, serres en veranda's, helpt Breuer Veranda's u graag bij het realiseren van uw wensen.

Want waar kunt u beter terecht voor een overkapping van uw tuin, dan bij een gespecialiseerd bedrijf in terrasoverkappingen? Laat u door Breuer Veranda's inspireren en bezoek onze showroom in Schijndel. Maak van uw terras een prachtige buitenkamer.

Breuer Veranda's is een allround bedrijf in terrasoverkappingen en gevestigd te Schijndel. Wij hebben alle deskundigheid in huis voor het kiezen, ontwerpen en plaatsen van terrasoverkappingen. Alle voorkomende stijlen en soorten showen wij met de grootste vakkundigheid in onze showroom, Wij stellen uw wensen centraal. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak.

Wilt u weten wat wij met de mooiste terrasoverkappingen voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen met (073) 54 70 332 of mailen naar info@breuerverandas.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en toepassingen.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.