• Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Deskundig advies en eigen montageteam

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

Aluminium tuinschermen


Wie had gedacht dat aluminium tuinschermen zo ontzettend mooi en functioneel kunnen zijn? Breuer Veranda's heeft zeer goede ervaringen met dit materiaal. Wij hebben met aluminium tuinschermen al veel klanten tevreden kunnen stellen. De privacy kunnen bieden die zij wensten, maar wel met een ultra moderne look.

Aluminium tuinschermen hebben de eigenschap dat ze heel onderhoudsvriendelijk zijn en tegelijker tijd een eigentijdse afscherming bieden waar gewenst. Het materiaal laat zich makkelijk vormen naar uw wensen. U kunt uw aluminium tuinschermen voor zien van een opaal plaat, een wickerpaneel of composiet rabbatdelen.

Wat ook erg prettig is, is dat alle maten te leveren zijn. Aluminium tuinschermen kunnen zowel als volledige afscheiding dienen van uw buren, maar bieden ook een goed alternatief voor de afscherming van uw voortuin. Aluminium tuinschermen zijn op die manier meer decoratief te gebruiken.

Wij laten u graag de mogelijkheden van aluminium tuinschermen met eigen ogen aanschouwen. U bent daarom van harte welkom in onze showroom. We hebben overigens meer te bieden. Wij van Breuer Veranda's zijn ook specialist op het gebied van serres, overkappingen en veranda's uiteraard.

Kom vrijblijvend op de koffie, of maak vooraf een afspraak. Mail ons naar info@breuerverandas.nl of bel met nummer (073) 54 70 332.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.