• Onze huidige veranda konden we
  perfect uitbreiden met glasschuifwanden

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Onze huidige veranda konden we
  perfect uitbreiden met glasschuifwanden

 • Betaalbaar en exclusief

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

Aluminium windschermen


Wij hebben alles voor uw tuincomfort. Aluminium windschermen, veranda's en overkappingen. Ook op het gebied van serres, beschuttingen en sierbestrating treft u bij ons het beste aan. Wie wij zijn? Wij zijn Breuer Veranda's uit Schijndel!

Wij vertellen u graag meer over de toepassingsmogelijkheden van aluminium windschermen. Wij zijn vakspecialisten en kunnen volmondig beamen dat de mogelijkheden van aluminium windschermen legio zijn. Het zijn niet alleen de onderhoudsvriendelijke en duurzame eigenschappen die dit materiaal zo aantrekkelijk maken, het zijn vooral ook de bewerkingsmogelijkheden. Aluminium windschermen kunnen wij geheel vormgeven naar uw wensen.

Of u het nu wilt combineren met glas, of u een open structuur of een dichte structuur wenst of de vorm zeer modern of juist gedegen wilt, alles is mogelijk in principe. Aluminium windschermen bieden een oplossing voor veel klanten met verschillende wensen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar aluminium windschermen? Laat u dan overtuigen in onze showroom. Als u vooraf een afspraak maakt, zorgen wij voor een vers gezet kopje koffie. Bel gerust, wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer (073) 54 70 332 of stel een vraag per mail via info@breuerveranda.nl.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2023 Breuer Veranda's. All rights reserved.