• Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Onze veranda’s kunt u later
  altijd uitbreiden naar een tuinkamer

 • Deskundig advies en eigen montageteam

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

Kunststof veranda's


Zoekt u het antwoord op het gebied van kunststof veranda's? Heeft u een beperkt budget maar wilt u uw tuin toch overkappen op een wijze die aansluit bij uw eigen smaak en portemonnee? Breuer Veranda's te Schijndel is dé specialist op het gebied van kunststof veranda's en is u graag van dienst. Bij een kunststof veranda is de veranda zelf van aluminium, de platen die erin zitten zijn van kunststof. Wij denken graag met u mee in de zoektocht naar uw ideale veranda, waarbij uw wensen centraal staan.

Breuer Veranda's heeft een mooie showroom op het gebied van kunststof veranda's. Wij hebben voor iedereen passende materialen. Wij bieden veranda's in diverse stijlen. Modern, klassiek, landelijk of basic. Er is voor ieder wat wils.

Breuer Veranda's staat voor kwaliteit en vakmanschap. Dat is de reden dat wij op het gebied van kunststof veranda's al vele klanten aan ons hebben weten te binden. Onze kunststof veranda's vallen bij velen goed in de smaak.

Voor al uw vragen over kunststof veranda's kunt u bij ons terecht. U kunt ons bereiken per mail via info@breuerverandas.nl of telefonisch op nummer (073) 54 70 332. Onze verkoopadviseur, staat u graag te woord.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.