• Breng meer leefcomfort in uw
  tuinkamer met een zonwering

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Geniet langer van het buitenleven
  met glazen schuifwanden

 • Deskundig advies en eigen montageteam

 • ’’Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel’’

Aluminium schuttingen


Eigentijdse aluminium schuttingen, die vindt u bij Breuer Veranda's! Wij hebben aantrekkelijke variaties. Wij leveren snel en compleet. De toepassingen van aluminium schuttingen zijn legio en decoratief. Laat u overtuigen van onze gunstige aluminium schuttingen en ga vandaag nog overstag!

Aluminium schuttingen zijn te prijzen om de vele variaties en toepassingsmogelijkheden. Aluminium schuttingen zijn uitermate onderhoudsvriendelijk en uiterst flexibel bij het bepalen van de vorm. Uw schutting is zo gezet, uw privacy in een mum van tijd gegarandeerd. Wij vertellen u er graag meer over. Of beter nog, kom zelf even kijken in onze showroom!

Breuer Veranda's levert meer dan veranda's en aluminium schuttingen, wij leveren totaaloplossingen voor uw tuin. Ook als het gaat om bestrating. Wij leveren tegen prettige condities. Wij hebben niet alleen gunstige aluminium schuttingen, wij garanderen boven alles kwaliteit.

Voor uitgesproken aluminium schuttingen of schuttingen met een meer bescheiden uitstraling, ontmoeten wij u graag in onze vestiging. Een vraag vooraf stellen kan natuurlijk ook, neemt u dan contact met ons op via info@breuerverandas.nl of telefonisch op nummer (073) 54 70 332.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2024 Breuer Veranda's. All rights reserved.