• Vergroot uw leefruimte
  met een tuinkamer van Verasol!

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Onze huidige veranda konden we
  perfect uitbreiden met glasschuifwanden

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Deskundig advies en eigen montageteam

Veranda Brabant


Weleens een veranda overwogen? Bij Breuer Veranda's te Schijndel vindt u de mooiste veranda van Brabant. Een veranda maakt een bezoekje aan Brabant meer dan de moeite waard. Onze showroom is zo uitgebreid, dat er altijd iets past bij uw smaak.

Met de keuze voor een veranda, kiest u voor een verhoging of een verrassingselement in uw tuin. Breuer Veranda's laat u graag de verschillende mogelijkheden zien. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het plaatsen van een veranda binnen projecten in Brabant maar ook daarbuiten. Deze ervaringen delen wij graag met u.

De kans is groot dat elke prachtige veranda in Brabant van Breuer Veranda's komt. Wij hebben een mooie showroom. U kunt zowel op afspraak als vrijblijvend bij ons binnen lopen. Voor een serre of veranda komen klanten uit heel Brabant. Zelfs uit de naaste omgeving. Zij roemen ons om onze goede smaak en diversiteit in stijl. Mogen wij u binnenkort ook begroeten?

Voor een veranda uit Brabant gaat u naar Breuer Veranda's! Kom binnen lopen wanneer u het schikt of plan uw bezoekje vooraf met onze verkoopadviseur. Voor afspraken en overige vragen, kunt u ons bereiken op (073) 54 70 332 of per mail via info@breuerverandas.nl
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2023 Breuer Veranda's. All rights reserved.