• Deskundig advies en eigen montageteam

 • Wij  hadden zo veel keuze
  "Dit is de veranda van onze dromen"

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Vergroot uw leefruimte
  met een tuinkamer van Verasol!

 • Altijd aanbiedingen en acties

 • Wij hadden zo veel keuze
  "Dit is de tuinkamer van onze dromen"

Zelfbouw terrasoverkapping


Welkom bij Breuer Veranda's! Op het gebied van een zelfbouw terrasoverkapping hebben wij vele voorbeelden. Voorbeelden die wij u graag presenteren in onze showroom. In onze showroom laten wij diverse mogelijkheden van een zelfbouw terrasoverkapping zien in uitvoeringen die telkens weer een andere sfeer oproepen. Niets is immers zo persoonlijk als smaak en stijl.

Als u wilt dat uw overkapping precies zo wordt als u voor ogen staat, is het belangrijk u vooraf breed te oriënteren. U voorkomt achteraf teleurstellingen, als u voorafgaand aan uw plannen, onze zelfbouw terrasoverkapping bekijkt met een werkbeschrijving die duidelijk en makkelijk leesbaar is opgezet. Breuer Veranda's maakt het verschil.

Wij hebben alle materialen voor een zelfbouw terrasoverkapping in huis om onze klanten in de gelegenheid te stellen zelf eenvoudig te monteren. Het enige wat ervoor nodig is, is dat u een bezoek brengt aan onze showroom.

Als u zich wilt laten overtuigen van het gemak waarmee u aan de slag kunt met onze zelfbouw terrasoverkapping, loop dan vrijblijvend binnen of maak dan een afspraak met één van ons. Bel of mail naar (073) 54 70 332 / info@breuerverandas.nl.
Kijk ook eens in onze webshop
© 2019 Breuer Veranda's. All rights reserved.