• Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Vergroot uw leefruimte
  met een tuinkamer van Verasol!

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Onze huidige veranda konden we
  perfect uitbreiden met glasschuifwanden

 • Wij  hadden zo veel keuze
  "Dit is de veranda van onze dromen"

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

Zonwering overkapping


Geen betere zonwering dan een overkapping! Zonwering middels een overkapping is echt ideaal. Het is uiterst geschikt voor uw veranda of terras. Laat u bij ons vrijblijvend informeren over de verschillende soorten en toepassingen. Ga voor zonwering en overkapping naar Breuer Veranda's te Schijndel!

Zonwering met overkapping van uw tuin, terras of veranda kunnen wij op professionele wijze voor u realiseren. Kom dus snel naar Breuer Veranda's en laat u overtuigen! Wij garanderen u hoogstaande kwaliteit en persoonlijke service. Een scherpe prijs en goede kwaliteit gaan bij ons hand in hand.

Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om zonwering met behulp van overkapping. Afhankelijk wat uw smaak is en de door u gewenste lichtinval, komen we samen tot een goede optie. Uw terras of veranda krijgt de perfecte zonwering met een mooie overkapping. Een prima keuze.

Of u nu houdt van basic, landelijk, modern of klassiek, wij leveren voor elke smaak. Kom een kijkje bij ons nemen, we hebben een enorm assortiment. Of maak een afspraak. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer (073) 54 70 332 of per mail info@breuerverandas.nl.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2023 Breuer Veranda's. All rights reserved.