• Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Betaalbaar en exclusief

 • Onze huidige veranda konden we
  perfect uitbreiden met glasschuifwanden

 • Tuinmeubelen kunnen het
  gehele jaar buiten blijven staan

 • Het hele jaar door
  hebben wij een vakantiegevoel

 • Deskundig advies en eigen montageteam

Kachels tuinkamer


Een Heat Save straalkachel is de perfecte verwarming voor uw tuinkamer. Met deze verplaatsbare kachel haalt u comfort en kwaliteit in huis en tuin. De ideale verwarming zonder (droge) luchtverplaatsing, geurtjes en brandgevaar.

Deze verwarming voor in uw tuinkamer is niet alleen comfortabel, maar ook goedkoop. Deze straalkachels stellen u in staat tot wel 50% op uw energierekening te besparen zonder in te leveren op comfort en gebruiksgemak. Deze verwarming van Heat Save is de s’ werelds zuinigste straalkachel, en hierdoor betaalt deze duurzame kachel zich meestal in één stookseizoen terug.

Hierdoor zijn de kachels van Heat Save niet alleen de ideale oplossing voor in uw tuinkamer, maar ook voor in huis. Zeker in combinatie met zonnepanelen haalt u extra veel voordeel uit deze verwarming. Naast de straalkachels van Heat Save, verkopen wij ook de hoofdverwarming voor in huis, zoals batirad en design radiatoren.

Voor de installatie heeft u geen loodgieter nodig, de straalkachel heeft alleen een stekker nodig! Alle Heat Save apparaten zijn volledig onderhoudsvrij en vorstvrij. Hoewel we 10 jaar garantie geven kunt u ervan uitgaan dat alle apparaten levenslang mee gaan.

Bekijk ons assortiment met kachels voor in uw tuinkamer of voor in huis in onze webshop.
Kijk ook eens in onze webshop / Plan uw afspraak
© 2023 Breuer Veranda's. All rights reserved.